Основна информация

Тук можете да намерите информация и новини относно форума

Основна информация

Мнениеот Sys » Пон Апр 13, 2009 4:17 am

Въобще не съм с нагласата че някой ще седне да го чете това, като зная основната цел на форума, но все пак е желателно да драсна няколко реда в подобна тема, за всички които инцидентно попадат на форума(информацията която е тук може реално да помогне на някой, затова не смятам хем да си губя времето да рестриктвам гугъл ботове).

Поради съществено нарастващият брой на хора които ме притесняват с проблемите по компютрите си, се наложи да намеря начин за изграждане на база данни с най-често срещаните проблеми и техните практични решения. След двайсетсекундно обмисляне имах на разположение в главата си няколко варианта, единият от които виждате в момента - форум. Другите варианти отпаднаха или останаха по-назад в класацията. Колко един форум е подходящо решение - само времето ще покаже.

Същността на идеята е да се опише по прости и разбираеми за всички начини решенията на често срещни проблеми, за да могат да бъдат отстранявани своевременно от самият собственик на компютъра. И аз съм човек, и аз душа нося. Случвало ми се е сравнително грамотни хора да ме питат за едно и също нещо как да бъде оправено - по едно и също време - единият по телефона, другият ми дойде на крака пред вратата. Ако го имах описано тук и двамата можеха да спестят време и на мен, и на себе си и да го оправят за броени минути.

Тъй като не винаги съм наоколо когато възникне проблем на някой познат - той се обръща към псевдо специалист, тип "квартален хакер" за проблема си. После аз губя средно между два и три пъти повече време само за да оправя щетите нанесени несъзнателно от гореописаният разбирач, отколкото ако трябваше да отстранявам първоначалният проблем. Затова намирам за по-полезно ако някой мой познат има проблем и не успее да ме намери(или пък не му е спешен проблема) да постне въпроса си тук, а аз при първа възможност ще му опиша подробно как да го разреши(дори и да го разреша физически - на място, пак ще опиша решението, за да се ползва от другите ми познати).

Дори да не ме познавате лично, но имате проблем - не бъдете срамежливи - намерете съответният раздел според правилата за проблемът си и направете тема. Когато мога ще ви помогна. Все пак имайте предвид че чисто физически времето може да не ми стигне за всичко с което съм се захванал, затова имайте търпение. Ако пък имате по-добро решение относно съществуващ проблем от това което съм предложил - също можете да споделите опита и знанието си. Когато намеря време ще проверя дали вашето решение е по-добро от това което съм дал. Ако вашето решение е по-добро, то ще бъде сложено на мястото на моето, като задължително ще бъде упоменато името/ника/каквато информация има за човека който си е губил времето да го пише(и на който да благодарят хората разрешили проблема си по този начин).

Толкоз засега... и да си ползвате форума със здраве, колкото и недъгаво да е направен... :)
Аватар
Sys
Джабероуки
 
Мнения: 45
Регистриран на: Чет Юли 10, 1986 11:27 pm

Re: Основна информация

Мнениеот MCDVoice » Нед Сеп 30, 2018 3:59 pm

MCDVoice
Горд Потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Сеп 30, 2018 3:29 pm

Re: Основна информация

Мнениеот MCDVoice » Нед Сеп 30, 2018 4:02 pm

MCDVoice
Горд Потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Сеп 30, 2018 3:29 pm


Re: Основна информация

Мнениеот mshassan » Пон Ное 12, 2018 10:14 pm

[url=https://www.mybpcreditcard.info/]https://www.mybpcreditcard.info/
https://www.mybpcreditcard.info/hwww.mybpcreditcard.info/
https://www.mybpcreditcard.info/bp credit card login[/url]


Последно избутване Anonymous от Пон Ное 12, 2018 10:14 pm
mshassan
Нерегистриран
 


Назад към ИнформацияКой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта

cron